dinsdag 8 september 2015

Afscheid van dit blog en ons online designteam

Geschreven door Berthine

We hebben sinds een tijdje een nieuwe site en daarmee zijn er een aantal dingen veranderd. Eén van die dingen hadden we nog even uitgesteld, maar nu is het wel zover. We stoppen met ons blog hier op blogger en gaan verder met een blog binnen onze site. We merken dat steeds meer mensen op onze site zoeken naar alle informatie, in plaats van hier, en daarom leek dit ons een logische stap. Ons nieuwe blog kun je hier vinden: http://www.creabest.nl/winkel/creabest-blog
Dit blog laten we wel staan, want er staan te veel mooie berichten en inspiratie op om weg te gooien, maar we zullen hier dus geen nieuwe berichten meer plaatsen. Op facebook zullen we nog steeds een bericht plaatsen als er een nieuw blogbericht op de site is, dus via die weg kun je op de hoogte gehouden worden als je wilt.Daarnaast hebben we een beslissing genomen over het designteam die we heel moeilijk vonden om te nemen. Wij merken dat er sinds we begonnen zijn met Creabest een heleboel veranderd is. De meest duidelijke verandering de afgelopen tijd, is dat scrapbooking toch steeds meer afneemt. Daarnaast is de manier waarop mensen inspiratie zoeken ook sterk veranderd. Omdat dit allemaal best verandert of veranderd is, hebben we besloten te stoppen met het online designteam. Het voelt voor ons heel dubbel, want we vinden het jammer. We zijn onze designteamleden ook enorm dankbaar, want het heeft ons ook veel inspiratie en gezelligheid gebracht. Maar we vinden het ook jammer dat het niet meer zoveel bekeken wordt als vroeger.

In de winkel houden we nog wel een designteam, want een hobbywinkel zonder wat voorbeelden vinden we niet inspirerend. Daar zullen we echter ook gaan schuiven naar meer tekenen/schilderen/mixed media, dan scrappen. Het werk van die meiden zullen we ook wat meer online gaan tonen dan we nu doen.

Ik schreef hiervoor al dat het we merken dat mensen anders inspiratie zoeken. Daar komt natuurlijk ook wel iets voor terug. De tijd die we krijgen, doordat we nu geen tijd meer in dit blog steken, gaan we gebruiken om onze pinterest pagina te vullen, video's te maken met uitleg en onze nieuwe site en blog te vullen met informatie over de materialen die we verkopen. We merken namelijk dat we jullie vooral helpen door uit te leggen hoe materialen werken of welke mogelijkheden je ermee hebt. En met ons assortiment, zoals het nu is, met veel meer materialen als verf, inkt enz. ten opzichte van vroeger, hebben we nog genoeg te vertellen. Dus, kom hier gerust nog eens om het werk van onze geweldige designteamleden te bekijken, maar volg ook zeker de berichten op ons nieuwe blog voor meer informatie over alle mooie materialen.

Als laatste wil ik hier de designteamleden bedanken die hier de afgelopen 5 jaar het blog gevuld hebben. Samen hebben zij hier 935 berichten geplaatst vol met inspiratie, een enorme prestatie lijkt ons. Gelukkig komen we veel van jullie nog wel eens tegen, want jullie blijven een plekje binnen Creabest houden.
En natuurlijk een bedankje voor alle bezoekers, want als er geen interesse in onze berichten was, hadden we die 935 berichten natuurlijk ook niet gehaald!

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. O wat een lastige beslissing maar ik denk wel een goede. Ben benieuwd naar de berichten op jullie nieuwe pagina.

    BeantwoordenVerwijderen