woensdag 5 augustus 2015

Good day & sunshine

Geschreven door Linda de Bruin

Voor deze layout met mixed media is eerst een masker met de silhouette gemaakt. Gewoon van (geel) cardstock (de meesten hebben nog wel cardstock liggen in kleuren die niet direct je favoriete kleuren zijn)


Met het zelfgemaakte masker heb ik met de Golden extra heavy gel de tekst op het witte cardstock aangebracht. Daarna moet je de gel goed laten drogen. Meestal heb ik het geduld om het een nachtje te laten drogen. Dit is het masker na gebruik.


De volgende ochtend dylusions ink spray London blue op de letters gesprayd en met extra water de inkt laten lopen over het papier.

 
Embellishments zijn gemaakt met een stans van project nl van  het chipboard van silhouette (de ampersand goud gemaakt) en de slippers, ijsje en zonnebril zijn printbestanden van de silhouette die ik na het printen 2 keer heb uitgesneden; een keer de geprinte figuren en een keer van chipboard. Zo zijn de embellishments wat dikker en geven ze wat hoogte aan de layout.Met wat gouden en zwarte spatten is de layout afgemaakt.


Gebruikte materialen van Creabest:
- Crate paper Poolside; Admit One
- Golden extra heavy gel/molding paste
- Dylusion ink spray; london blue
- Viva inka gold; gold
- Silhouette Chipboard
- Project NL Stansset pocketcard&marks

Gebruikte silhouette bestanden:
- Good day Sunshine
- Flip flops
- Ice cream cone sundea
- Shades

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

2 opmerkingen: