vrijdag 6 februari 2015

ScrapBerry's Elegy Collection

Geschreven door Boukje

Ik mocht aan de slag met ScrapBerry's Elegy collection. Stoer papier, maar toch ook sfeervol door de rode bloemen, die in het papier zitten!


 Als basis nam ik een Mixed Media Box. Deze is in kraftkleur, maar om het geheel wat frisser te maken, heb ik het doosje eerst geverfd met witte gesso.


Het papier knipte ik op maat, bij zwart schuurde ik de randen. Al het papier is opgeplakt met Golden Regular Gel Medium  Ik heb deze gekozen, omdat je het als lijm en als afwerklaag kunt gebruiken, maar ook voor transfer van afbeeldingen. 
Hier heb ik eerst vlak voor vlak de doos ingesmeerd met Gel Medium (gewoon met de vingers opbrengen kan prima), mijn papier zo vastgeplakt en gelijk eroverheen weer een laagje Gel Medium, zodat het mooi glanst.


Het doosje sluit met een magneetsluiting, ik heb 'm aan de zijkant open laten gaan.
Binnenin afgewerkt met kraft, dessinpapier, bloemen en de vlinder, die in een bijpassende stempelset verkrijgbaar is. De vlinder is ingekleurd met PanPastel en voorzien van een glanslaagje Regular Gel Medium.


Ook de tekststempel zit in die stempelset.


De bloemen ponste ik uit rood (en oranje) Zijdepapier, gekreukeld en vastgezet met een brad met daarop de Adhesive Gems uit de Elegy serie. De kleine vlindertjes zijn ponsen van Martha Stewart, ook hier komen de Adhesive Gems terug. De grote vlinder komt uit de stempelset Time is, bewerkt met PanPastel en daarna voorzien van een laagje Regular Gel Medium voor een glanslaagje!Bij het doosje worden 6 vierkante kraftkaartjes geleverd, ook die heb ik bewerkt met de ScrapBerry's Elegy collection, maar daarover meer in een volgende blogpost!

Gebruikte materialen Creabest:
*Dreams,
*Venus,
*Legend,
-PanPastel Permanent Red, Permanent Red Shade, Magenta, Orange,

en verder:
-Magnolia blaadjes,
-Bloemenponsen Stampin'up,
-Zijdepapier Papicolor Rood, Oranje,
-Schuurblokje.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten