woensdag 3 september 2014

Create Christmas 2

Geschreven door Boukje

En dan nu het cadeautje wat ín het tasje past: twee glazen flesjes als kandelaar, aangekleed met Create Christmas! Leuk met de Wood Shape Words als hanger! Heb je het tasje gemist, kijk dan hier!


Kies twee flesjes waar een kaars in past, kleine koffiemelkflesjes kunnen ook prima. 
Bij het flesje 'Peace' heb ik de sterretjes uit de Embellishments Bronze met Tacky Glue op het flesje geplakt. Bij het flesje 'Hope' heb ik de zilveren pailletjes van Beads and Ribbon Pack Silverlint gehaald en eveneens met Tacky Glue op het flesje geplakt. De Wood Shapes Words zijn wit gemaakt met de chalk inkt van Ingvild Bolme.
Als je even op de foto klikt, zie je het groter! Het gevlochten zilver lint uit de verpakking heb ik helemaal uit elkaar getrokken, je krijgt nu zilver draden (hier gestrikt om beide flesjes). Die zilverdraad heb ik ook weer uit elkaar geplukt en dan krijg je het leuke effect van het kreukeldraad! Leuk om zo meer met je lint te doen!
Beide flesjes kregen belletjes en bij het ene flesje heb ik nog een klei sterretje als accent geplakt, gemaakt met de Siliconen Mold van Martha Stewart.

Eenvoudig om te maken, maar ze staan wel leuk in de vensterbank!

Gebruikte materialen Creabest:
-DoCrafts Create Christmas:

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten