dinsdag 9 september 2014

3 x hoera

Geschreven door Annemarie

Verjaardagskaarten daar kun je nooit teveel van maken. En met het vrolijk gekleurde papier Goodday Sunshine van Simple Stories heb je zo een paar vrolijke kaarten klaar.
Je kunt deze lijn voor Project Life gebruiken, er zijn ook journlingcard ed, maar ook kaarten kunnen prima gemaakt worden.


Kaart 1
Voor deze kaart heb ik het paperpad van de lijn gebruikt.
Ik heb een brede strook designpapier gesneden. Hier heb ik met een letterstans (wel losse letters gebruiken en niet een letterstrip) het woord hoera uitgesneden. (De uitgesneden letters heb ik bewaard en weer gebruikt op kaart 3.) Achter deze strook heb een stukje designpapier geplakt. Dit geheel heb ik met 3d-tape op de kaart geplakt. Nog een tabje en een bloem en de kaart is klaar.

Kaart 2
Voor deze kaart heb gebruik gemaakt van de leuke kaartjes uit deze lijn. Ik heb deze kaarten met wit papier gemat en verhoogd opgeplakt. Dat geeft een leuk effect.
De lettersstickers en de dots komen ook uit de lijn.

Kaart 3
De uitgesneden letters van kaart 1 heb ik op een uitgestanste ovaal geplakt. Deze heb ik verhoogd op de kaart geplakt. Hier nog een tabje aanvast met een paar dots erop. Onder nog een mooie bloem.
En zo heb je snel drie verjaardagskaarten klaar!

Gebruikte materialen van Creabest:
- Simple Stories Simple Basics Kit 12"X12"
- Sn@p! Insta Squares 52/Pkg
- Good Day Sunshine Enamel Dots Embellishments 60/Pkg
- Good Day Sunshine - Expressions cardstock Stickers

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten