zaterdag 30 augustus 2014

Create Christmas 1

Geschreven door Boukje

Nu al decoreren voor Kerst? Met ideeën kun je niet vroeg genoeg beginnen toch? Vandaag een cadeautasje. Met de Create Christmas serie van DoCrafts heb je leuke materialen om zelf aan de slag te gaan! Kijk ook eens in de categorie Kerst in de webwinkel.


Als basis gebruik je de witte of bruine papieren tasjes, op vele manieren te gebruiken natuurlijk! Ik ben aan de slag gegaan met de Molotow Art Masking Liquid Marker, een stift met maskeervloeistof.  Deze vloeistof kun je aanbrengen om er vervolgens met acrylverf of aquarelverf overheen te gaan. Als de verf droog is, kun je de masking liquid weghalen en blijft je werk op die plekken wit. Ik heb het gecombineerd met PanPastel, dat lukt ook prima!


Met de Art Masking Liquid Marker maakte ik op een passend papier een woordwolk van allemaal Kerstwoorden. Bewerk je papier met PanPastel Orange Shade, Light Gold, Bronze. Wrijf met een keukepapier de Masking Liquid van het papier, zodat het witte tevoorschijn komt. Leuk effect!


Op de achterkant heb ik de Masking Liquid met behulp van een masker aangebracht, ook leuk!


Bovenaan plakte ik een stuk dubbelzijdig tape en kleefde daar de kraaltjes en pailletjes op. Aan het handvat knoopte ik een toef met lintjes en belletjes. De kersttakjes maakte ik groen met Viva Inka Gold Jade.


De Woodshapes zijn zo leuk te gebruiken als een hanger aan je tasje! Ik kleurde ze wit met de Chalk Ink White van Ingvild Bolme. De sterretjes zijn gemaakt met de siliconen molds van Martha Stewart, er zitten vier verschillende vormen in één verpakking!


Gebruikte materialen Creabest:
-Bare Basics Gift Bags small,
-DoCrafts Create Christmas:
-PanPastel Orange Shade, Metallic Light Gold, Metallic Bronze,
-Masker Dutch Doobadoo,

Volgende keer het cadeautje voor ín het tasje...Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Schitterend mooi tasje Boukje en zo
    leuk met die teksten.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen