vrijdag 11 juli 2014

Silhouette Vrijdag: Washi Sheets en Vellum

Geschreven door Berthine

De komende weken laten we je de make en takes van het Silhouette Event zien. De eerste is deze kaart met washi sheets en vellum.Gebruikte materialen van Creabest:
Silhouette Cameo Canvas Dust Cover Teal  Silhouette Cameo Canvas Dust Cover Teal

In de video verwijs ik naar de video met snij-instellingen, dat is deze:Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

3 opmerkingen:

 1. Dank jullie wel voor de uitleg, leuke kaart.
  Vraagje, zouden jullie in 1 van de filmpjes willen uitleggen hoe je de nieuwe functie gebruikt van het opslaan in de bibliotheek, want als ik alles heb ingevoerd en de snijbestand in de bibliotheek heb gezet dan die je alles nog staan, maar start je het programma weer een keer op, is alle info, behalve de naam van het bestand weer weg, als je op edit properties klikt. Alvast bedankt.
  Groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Alexandra,
   Bij ons werkt het wel goed. Zou je de software opnieuw kunnen installeren? Meestal lost dat het probleem op. Mocht dat niet werken, dan denk ik dat de rechten voor het programma mogelijk niet goed staan. Het volgende zou kunnen helpen:
   1. Voordat je het programma opent, klik met de rechtermuisknop op het logo van Silhouette Studio en kies voor 'Eigenschappen'. Ga naar het tabblad Compatibiliteit en vink onderaan het vakje bij 'Dit programma als Administrator uitvoeren' aan en klik op OK. Open nu het programma. Als er gevraagd wordt of je iets wilt toestaan, sta dit dan toe. Deze melding kan geen kwaad.
   2. Open Silhouette Studio en klik rechtsonderin op het "Tandwiel"-icoon en kies voor "Geavanceerd". Klik hierin op 'Bepaal bibliotheek toestemmingen'. Als je een foutmelding krijgt is dat niet erg. Klik vervolgens op 'Herindexeer mijn bibliotheek'.
   Fijn weekend!
   Berthine

   Verwijderen
 2. Hoi Berthine, nog bedankt voor de snelle antwoorden.
  Oplossing 2 was de juiste oplossing, nu slaat hij wel alles op in de bibliotheek :)
  Dank je wel.
  Groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen