zaterdag 24 mei 2014

Studio Light Industrial

Geschreven door Boukje

De Studio Light 'Industrial' is mooi stoer papier voor mannenkaarten! Met de plaatjes van het knipvel is het zo leuk om kaarten te maken, ik heb er gelijk maar een serie van 3 van gemaakt!


De labelstempel van Stampendous is erg leuk om zelf je labels te maken, hierboven met Versamark en zilver embospoeder bewerkt. Met Distress Ink Vintage Photo en Aged Mahogany op kleur gebracht, met water bespoten, gekreukeld en gedroogd.  Met Inca Gold Silver de gears bewerkt, past erg mooi bij deze serie!


De bloemen zijn van Prima Marketing en hebben al een blingsteentje. De kleuren staan mooi bij deze lijn. De blaadjes zijn bewerkt met Viva Inca Gold Jade, zulk mooi spul dat Inca Gold, geeft net dat extra stukje uitstraling!


Als laatste nog een cadeau envelopje gemaakt, de 50 eerst met Jade bewerkt en daarna nog een beetje Pearl verf Frosted Mint erover voor net een beetje kleurverschil. 


Op alle kaarten zie je het washi tape terug, het kleine paperclipje, de bloemen, de gears en een tekstblokje uit de Chitchat Seasonal van Tim Holtz...


'k Heb met veel plezier deze serie gemaakt!

Gebruikte materialen Creabest:
-Viva Inca Gold Silver,
-Tim Holtz mini paperclips,
-Tim Holtz memo pins,
-Tim Holtz ideo ology Chitchat Seasonal,
-Washi tape Stripe.

en verder:
-Marianne Design COL1347 Numbers,
-Tim Holtz Mini Gears,
-Nellie Snellen blaadjespons,
-Kant Action,
-Scrappersfloss wit.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking: