vrijdag 28 maart 2014

Silhouette Vrijdag: Kaart met een sketch

Geschreven door Berthine

Vandaag heb ik een kaart met een sketchbestand en sketchletterype gemaakt. De afbeelding heb ik ingekleurd met de Edding 1300 markers, waarmee je een leuk aquareleffect kan bereiken. De afbeelding en tekst zijn getekend met de zwarte glitter sketchpen in de Silhouette. Het speciale sketchlettertype zorgt dat je een enkele lijn hebt ipv van een dubbele lijn wanneer je een lettertype tekent, deze zijn speciaal hiervoor ontworpen. Veel plezier met kijken en een fijn weekend!

Gebruikte materialen van Creabest:
Bahama_4de8d85577d9d.jpg  Silhouette_Sketc_4dc6c0f65f437.gif  Edding 1300 set van 20  Waterbrush Detailer   

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

4 opmerkingen:

 1. Schitterende tutorial weer Berthine! Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Berthine, even een vraagje: ik hoor regelmatig dat je de sketchpennen met e punt naar beneden moet bewaren maar als je zo'n doosje uit de store maakt of een doosje koopt stann ze juist met de punt naar boven. Wat is nu de juiste manier??
  Met vr gr Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bewaar ze meestal in een los bakje, dus ze liggen alle kanten op. Als je merkt dat de inkt niet lekker doorstroomt, kan het helpen ze met de punt naar beneden te bewaren. De inkt zakt daardoor naar de punt toe, wat kan helpen voor een betere doorstroming.
   De punt kan niet uitdrogen, dus daar hoef je het niet voor te doen. Het gaat puur om de doorstroming van de inkt. De één heeft daar meer last van dan de ander, dus dat maakt waarschijnlijk waarom je verschillende dingen leest.

   Verwijderen