zondag 30 maart 2014

ARTSpecially Event 2014

Geschreven door Berthine

Volgend weekend 5 en 6 april staan we op het ARTSpecially Event in Nijkerk (let op: nieuwe locatie!) We staan daar vanaf de ingang in het tweede pad aan de linkerkant.

Het ARTSpecially Event is een stempelevent, vol met stempels, inkt, en vooral ook workshops. Voor de stempelliefhebber is dit echt het walhalla. Buiten de verschillende stands vol met stempels worden er door het ARTSpecially Team namelijk verschillende workshops gegeven met elk jaar weer verrassende technieken. Ook bij de meeste stands worden workshops of demonstraties gegeven.

Wij nemen natuurlijk al onze stempel en mixed media materialen mee. We hebben een flinke stand (12 meter lang) en willen jullie lekker veel inspiratie meegeven. We geven daarom 2 workshops op de stand en een demonstratie.
Bauke laat je tijdens de demonstratie tijdens het ARTSpecially Event zien hoe je zelf stempels maakt met de Silhouette machines en het speciale stempelmateriaal.
De korte workshop tijdens het event is dezelfde als in Den Bosch, waarbij we werken met de Gelato's en pastelpotloden van Design Memory Craft/Faber Castell en de stiften van Edding. Bij deze workshop kun je aanschuiven als er plek is.
Naast deze workshop geven we ook een grotere workshop, waar je je van te voren voor kunt opgeven. In die workshop werken we met verschillende mixed media materialen, zoals verf, Inka Gold en Maya Gold van Viva, stencils en meer om een leuk canvasje te maken. Opgave voor de workshop kan via http://www.creabest.nl/index.php?option=com_forme&fid=4

artspecially2014

Ga je het hele weekend naar het ARTSpecially Event en heb je een hotelovernachting geboekt? Dan kom je ons ook 's avonds tegen bij het avondprogramma. We zorgen daar voor 4 verschillende make en takes met o.a. de Neon inktsprays en inkten van Hero Arts, de Creabest PanPastelset, metallic Distress Stains en materialen voor het inkleuren van stempelafdrukken met aquareltechnieken. Als je meedoet aan de make en takes ontvang je ook nog eens een aantal kortingsbonnen voor de gebruikte materialen. 

Op onze stand hebben we natuurlijk leuke aanbiedingen. We hebben ons complete stempel- en mixed media assortiment mee naar de beurs, dus alle stempels, inkten, sjablonen, verven, accessoires, en nog veel meer. Ook van Silhouette hebben we een mooi assortiment bij ons. Scrapbookmaterialen nemen we niet mee, maar die kun je wel vooraf bestellen om op de beurs op te halen. Wil je zeker weten dat een bepaald artikel op de beurs voor je klaar ligt, dan is een bestelling vooraf ook aan te raden. Je kunt tot donderdag 3 april 16.00 uur bestellingen doen om op te halen op het ARTSpecially Event. Zet bij het plaatsen van de bestelling bij de opmerkingen dat je het daar ophaalt, dan zorgen we dat het voor je klaar staat.
Voor de beurs krijgen we ook nog een paar flinke leveringen binnen met o.a. stempels en sjablonen, kom dus zeker even kijken naar deze leuke nieuwe artikelen op onze stand! We hopen je daar te zien!


Aangepaste openingstijden

Vanwege de beurs hebben we geen koopavond op 4 april. Die dag sluiten we om 18 uur. De overige openingstijden zijn zoals normaal.
Door deelname aan het ARTSpecially Event zijn onze stempel- en mixed media artikelen van donderdag 3 april t/m dinsdag 8 april tijdelijk niet aanwezig in onze winkel. Webwinkelbestellingen in de periode met deze artikelen kunnen iets vertraging oplopen.

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten