zondag 27 oktober 2013

KreaDoe!

Geschreven door Berthine

Van 30 oktober tot en met 3 november is de KreaDoe 2013, de grootste hobbybeurs van het jaar! Wij staan dit jaar in hal 8 met standnummer D052, precies aan het middenpad vanaf de ingang (of als je met de bus komt, aan de rechterkant vlakbij de ijscowagen).

Op de beurs kun je aanschuiven voor een workshop met PanPastel. Je kunt zelf kiezen of je een canvas wilt maken in combinatie met andere mixed media materialen, of een kaart met PanPastel en Wow! Embossingpoeder. Natuurlijk heeft Wilma van beide een voorbeeld staan.

  

Bauke demonstreert de Silhouette Cameo en Portrait, samen met de snijmaterialen van Silhouette, waaronder het nieuwe stempelmateriaal! Kom daar dus zeker even kijken, want dit nieuwe materiaal geeft je ineens zoveel meer mogelijkheden met de machine.


Verschillende enthousiaste dames van ons team gaan je alles uitleggen over stempelen. Hoe werk je bijvoorbeeld met embossingpoeder, wat is het verschil tussen verschillende inktsoorten, hoe kun je een afbeelding inkleuren en nog veel meer. Ook laten ze zien hoe je met de nieuwe stempels en stansen van Papermania kunt werken, waarbij je stempelen en stansen dus combineerd!

Docrafts_20__20Papermania
Docrafts___Xcut

Natuurlijk hebben we ook veel leuke aanbiedingen op o.a. bloemen, stempels, canvasdoeken, panpastel en meer. We hebben veel materialen mee, bijna alles uit de winkel hebben we op de stand weten te krijgen. Kom dus zeker even lekker snuffelen!

Als je dan toch van plan bent onze stand even te bezoeken, print dan onderstaande afbeelding en neem die mee of zorg dat je hem op je telefoon aan ons kan laten zien.


Mocht je een blik achter de schermen willen doen bij de voorbereiding en het opbouwen van een beurs? Op facebook kun je ons volgen! https://www.facebook.com/creabest.scrapbooking
Geen facebook? Hier kun je toch de foto's zien: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.580376978676266.1073741847.487545297959435&type=1&l=ed80f26871

    

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. De foto van de afbeelding is gemaakt hoor!
    Vrijdag kom ik m laten zien, tot dan!

    BeantwoordenVerwijderen