zaterdag 27 juli 2013

Mixed Media canvas met verschillende soorten verf

Geschreven door Berthine

Deze zomer geven we elke zaterdag en woensdag een aanschuifworkshop in de winkel. Zaterdags zijn dat mixed media canvasjes. Dit is het canvas van vorige week, waarbij we verschillende soorten verf gebruikten.Op het canvas gebruikten we acrylverf voor de achtergrond. We hebben hier de verf van Artiste van DoCrafts gebruikt. Goedkopere acrylverf voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. In zo'n goedkopere verf zit minder pigment, waardoor de verf minder lang mooi zal blijven als duurdere varianten zoals Golden (en dan hebben we het over tientallen jaren), maar het is een prima verf voor hobby-projecten.

De achtergrond van de rozetten zijn met waterverf gedaan, ook dit is een goedkope verfsoort, maar prima voor hobby-projecten. Hou er wel rekening mee dat deze verf snel vervaagt in de zon.

Als laatste hebben we de rozetten zelf gestempeld en de randen van het canvas afgewerkt met Maya Gold, een verf vol pigment met een mooie metallic hoogglans, die echt glinstert in het licht.Gebruikte materialen van Creabest:
- Artiste acrylverf
- Maya Gold
- Canvaspaneel
- Modeling paste
- Waterverf
- Paletmessen
- Masker
- Sponsje om mee te stempelen
- Viva 3D Rosette stempelset

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten