donderdag 18 juli 2013

Een stapeltje bloemen :-)

Geschreven door Karin Joan


Hoi allemaal,
Hopelijk geniet je al van een welverdiende vakantie?

Vandaag laat ik je een kaart zien die ik voor een lief meisje gemaakt heb. Haar naam is Jessica. 


De kaart maakte ik van verschillende bloemvormen in verschillende maten. Deze heb ik uitgesneden met mijn Silhouette Snijplotter. Het papier dat ik gebruikte is van Docrafts: Vintage Notes Paper Pack 6"X6"


De bloemen plakte ik gestapeld op met een lijmpistool. Dat maakt dat ik snel kon werken en toch een 3D effect verkreeg. Je kunt ook werken met foampads of foamtape.  Het hart van de bloemen maakte ik van 2 vintage knopen uit mijn oude-knopen-pot. Je kunt daar ook goed  kant en klare bloemen van stof of papier voor gebruiken.


De letters van de naam sneed ik ook uit met de Silhouette.  Ik kleurde de letters met een stempelkussen (Archival Coffee) om de kleur te doen passen bij de kaart.


Deze kaart scharniert op de achterzijde. Zo blijft de bloemvorm aan de voorzijde ongemoeid en intact. 
Zelf maken?
Kijk eens in de Silhouette online store en kies een 3 of 4 tal verschillende bloemen uit. Of gebruik stansen voor Cuttlebug of Big Shot. Teken desnoods zelf bloemen. Snijd of knip die uit in verschillende maten uit mooi papier en stapelen maar. Combineer evt. met  kant en klare bloemen van stof of papier. Zo maak je makkelijk een heel gezellige kaart.


Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het leuk om van je te horen.

Een hele fijne dag verder, geniet van deze dag.
Hartelijke groetjes en tot een volgend project!

Karin Joan
meer van mij: www.KarinJoan.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten