vrijdag 21 juni 2013

Opdracht 20 Project life

Geschreven door Margreet

Sinds kort verkoopt Creabest Project Life producten. Project Life is ontworpen als een simpelere manier van scrappen, waarbij je alle herinneringen die je maakt makkelijk vast kunt leggen. Met design kaartjes, journalingkaartjes en foto's vul je hoezen met een vakverdeling.
Voor de opdracht van vandaag maak je een project life pagina. Je mag daarbij werken met een hoes die je vult zoals project life dat doet, maar je mag de onderdelen ook op een vel papier plakken, zodat het eigenlijk een in vakken verdeelde scrapbooklayout wordt. Je mag echte project life kaartjes gebruiken, maar je mag ook scrapbookpapier op de juiste maat snijden om te gebruiken.
De maten van de project life kaartjes zijn 7,5 bij 10 en 10 bij 15,2. Je kunt je pagina op verschillende manieren indelen met deze kaartjes, dus hoe je dat doet is aan jou. Je mag de pagina eventueel ook verder versieren met bloemen of andere embellishments, maar dat hoeft niet.

Dit is mijn voorbeeld:

Ik heb hier een plastic hoes gebruikt en daar de kaartjes van Simple Stories in gedaan. Deze kaartjes zijn al op maat. Dat is harstikke handig. Zo kun je heel snel een album maken van je vakantiefoto's bijvoorbeeld.

Gebruikte materialen van Creabest Scrapbooking:
- papier van Simple Stories, Urban Traveler
- kleine stans vintage globe van Tim Holtz
- kleine stans fotocamera van Tim Holtz
- kleine stans pijl van Tim Holtz
- kraft ticket met touwtje


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten