zaterdag 25 mei 2013

Prima Marketing Craftsman Stoer!

Geschreven door Boukje

En dan nu de stoere versie van het Craftsman papier van Prima Marketing!
Berthine was zaterdag het Viva modellier creme aan het demonstreren, ik heb er een potje mintgroen van meegenomen. Het werkt super met templates om er een glanzend reliƫf mee aan te brengen!
Ik wilde het graag gebruiken, maar het groene stond natuurlijk niet bij mijn papier. Maar...wat niet is, kan komen toch? 'k Heb modellier creme met mijn vingers op de bookplate gesmeerd en gedroogd met mijn heatgun...oeps, iets te lang, het ging bubbelen? Wel leuk effect! Hieroverheen heb ik Distress Stain Brushed Pewter gedaan, maar het groene bleef. Beetje bijgeschuurd en daarna bewerkt met Distress Ink Walnut Stain, mooi vintage effect!
Toen ook maar een aantal gears bewerkt, de voorste eerst bewerkt met Docrafts acrylic Paint Blush Pink, nu zie je wel meer de bruinrozige ondergrond van het papier terug.. De bloem maakte ik van een stans van Marianne Design, bewerkt met Brushed Pewter en in het midden een mini gear.


In de achtergrond heb ik met modeling paste en template de tekst aangebracht en hier ben ik met Distress Ink Black Soot overheen gegaan. De basis van mijn kaart/boekje is trouwens een Giant Label #12 van Tim Holtz, zo leuk om er een bijzondere kaart mee te maken!


Binnenin de andere vellen van Craftsman gebruikt, een compositie van gears en bloemen, het verbandgaas bewerkte ik met Distress Ink Black Soot. De stempels aangebracht met zwart embossingpoeder.Alles bewerkt, je kunt je wel voorstellen hoe mijn vingers eruitzagen denk ik...:)


Hier kun je het hele label zien, lekker groot!


Gebruikte materialen Creabest:
*Engineer,
*Architect,
*Black Box,
-Tim Holtz Tags & Bookplates,
-Tim Holtz Gears, Mini Gears,
-Tim Holtz Mini Tattered Leave,
-Tim Holtz Idea ology Mini Paperclips,
-Tim Holtz chitchatstickers Seasonal,
-Liquitex Modeling Paste,
-Viva Modellier Creme mintgroen(702),
*Black Soot,
*Walnut Stain,
*Chipped Sapphire,
-Fiskars 'All Year Greetings'

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

3 opmerkingen: