donderdag 2 mei 2013

Internationale Scrapbookdag 2013!

Geschreven door Berthine

Sinds 1994 wordt op de eerste zaterdag in mei in de VS nationale scrapbook dag gevierd, met crops, uitdagingen enz. en langzaamaan is deze dag steeds internationaler geworden. Wij doen uiteraard ook mee!

Voor dit jaar hebben we de plannen wat uitgebreider gemaakt. Omdat het nu samenvalt met 4 mei vieren wij het van vrijdag t/m zondag.

Allereerst krijg je van vrijdag 3 t/m zondag 5 mei 15% korting op ons hele assortiment, in de winkel én in de webwinkel op www.creabest.nl (zie voorwaarden in de webwinkel)

In de winkel organiseren we vrijdag van 14 tot 17 en 19 tot 21 uur, en zaterdag van 12 tot 17 uur uitprobeer-dagen. Dat wil zeggen dat je in de winkel allerlei materialen en technieken uit mag komen proberen en ons alles daarover mag vragen. Wil eens proberen hoe je met PanPastel of Distress Paint werkt? Of wil je ons alles vragen over de Silhouette? We leggen allerlei materialen voor je klaar, en je kunt dus van alles proberen voor je het eventueel aanschaft. Natuurlijk staat de koffie en thee klaar!

Op de website organiseren we een aantal wedstrijden en is er een mini-scrapkampioenschapje van 3 dagen met opdrachten op vrijdag, zaterdag en zondag. Over ongeveer een maand starten we het Scrapkampioenschap 2013, dus dit is dan alvast een voorproefje. Tijdens het scrapkampioenschap geven we namelijk 25 dagen lang, elke dag een opdracht om zo te komen tot de scrapkampioen van 2013.

Daarnaast hebben we een Silhouette-wedstrijd, waarbij je een downloadkaart kunt winnen, en een sketchwedstrijd, waarmee je een leuk scrapbookpakket kunt winnen. Vrijdagochtend staan de opdrachten hiervoor op het forum op www.creabest.nl

Als laatste organiseren we op zaterdag en zondag een leuke Social Media actie. Zaterdagochtend lees je daar hier meer over.

Kortom, we gaan er een enorm gezellig weekend van maken!


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Klinkt heel goed en wat jammer toch dat ik niet dichterbij woon! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen