woensdag 15 mei 2013

Demonstratiedag 18 mei!

Geschreven door Berthine

Aanstaande zaterdag hebben we een demonstratiedag in onze winkel in Ommen waar we je allerlei nieuwe materialen en technieken tonen. We hebben een gevarieerd programma voor zowel scrappers, stempelaars en mixed media artists. Het leuke is juist dat veel van de materialen die we laten zien voor alle drie deze hobbies goed te gebruiken zijn.

Anette is net terug van Ranger U bij Tim Holtz en laat je de nieuwe Distress Paint zien, in combinatie met andere Distress producten.


Boukje gaat aan de slag met PanPastels en laat zien hoe je daarmee kunt werken samen met de nieuwe Forever Friends stempels. Je kan natuurlijk nog maar met de PanPastels dan dit en Boukje legt alles uit over dit leuke materiaal.


Wilma laat je zien hoe je met de Wow! Embossingpoeders werkt. Deze mooie embossingspoeders krijgen we deze week nieuw binnen. Wow! is een merk dat je de beste kwaliteit biedt voor een goede prijs. De poeders geven een strak resultaat en kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen.


Berthine gaat aan de slag met de parelmoer Modellier Creme van Viva. Ook deze krijgen we deze week nog binnen. Daarnaast kun je alles vragen over allerlei Mixed Media artikelen, zoals gels en mediums van Golden, verf en meer.


Natuurlijk laten we je deze dag niet alleen dingen zien, als je wilt kun je bij verschillende demonstraties de materialen ook zelf even uitproberen. Uiteraard zorgen we ook dat er koffie, thee, frisdrank met wat lekkers klaar staan. Daarnaast hebben we voor iedere betalende klant een leuk cadeautje klaar liggen. (Alleen geldig in onze winkel op 18 mei 2013)

De komende dagen krijgen we nog lekker veel nieuwe artikelen binnen, dus er valt zaterdag ook genoeg te snuffelen tussen nieuw materiaal in onze winkel. Denk bijvoorbeeld aan papierlijnen van Teresa Collins, Simple Stories, Carta Bella en Little Yellow Bicycle, maar ook mixed media en stempelartikelen!

Onze demonstratiedag is van 10 tot 16 uur in onze winkel in Ommen. Voor een routebeschrijving kijk je hier: http://www.creabest.nl/winkel/route-en-parkeren.html

We hopen je zaterdag te verwelkomen!

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

2 opmerkingen:

  1. Jammer, vanwege de afstand kom ik niet. (Kunnen jullie de winkel niet heel even verplaatsen?) Veel plezier!!! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Gerrina's idee super, verplaats de winkel eventjes, hihi. Echt jammer, die afstand. Veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen