woensdag 23 januari 2013

My Sweetheart

Geschreven door Boukje

Er was net een Pringles bus leeg, daar ben ik mee aan de slag gegaan!  Het papier van Pink Paislee 'Incredible' had aan beide kanten stukken die ik wilde gebruiken. De sterrenrand, het zwart wit tape randje van de ene kant gebruikt en onder en boven geplakt. Daartussen het dessin van de andere zijde met een rand tissue tape van Tim Holtz.


Het frame van Prima gestempeld en uitgeknipt. Voordat ik die opplakte in de achtergrond de klokken gestempeld en met Pan Pastel en een sponsje bewerkt voor een zacht effect in de achtergrond.


De bloemen en blaadjes zijn gestanst uit de tattered Flower Garland van Tim Holtz met op de deksel een extra laagje tule bovenop de bloem.  De blaadjes kleurde ik met Pan Pastel bijpassend. De laatste sterretjes die ik van de rand nog overhad uitgeknipt en op de deksel en het etiket geplakt. Zo leuk dat je dit kunt maken van één scrapvel!


De sleutel en het slot heb ik zwart gemaakt met embospoeder. Met de Trendy tape Chevron Black nog boven een accent aangebracht, zodat het zwart wit nog even terugkomt.


Gebruikte materialen Creabest:
- Prima Marketing Clearstamp Frame Joy,
-Fiskars tekst All Years Greetings,
-Kaisercraft wit kant Lacé pack White,
-Distress Ink Black Soot en Vintage Photo,
- Ranger Zwart embossingpoeder, 
-Pan Pastel Turqoise en Permanent Green Tint.

Uit eigen voorraad:
-Ornament Joy,
-plakparels Action,
-Perlenpen creme,
-Tule, veertjes,
-Brad Xenos.


 Ga naar de website van Creabest Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Wat goed dat je een pringles bus zo kunt transformeren. Leuk idee! Ik heb de Pink Paisley Portfolio ook in huis. Weet nog niet wat ik ermee wil doen, maar ik was er nooit op gekomen om een bus ermee te bekleden, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen