woensdag 9 januari 2013

Jouw mening gevraagd!

Geschreven door Berthine

Van 11 t/m 15 januari is de CHA, de creatieve vakbeurs in de Verenigde Staten waar elk scrapbookmerk zijn nieuwe collecties en andere nieuwe producten toont. Alle winkeliers kiezen dan ook wat ze de komende maanden gaan verkopen. Van sommige fabrikanten zijn we er al helemaal uit wat we gaan inkopen, maar er is dit keer zoveel moois, dat we maar moeilijk kunnen kiezen. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Graag laten we een aantal lijnen aan je zien zodat je je mening kan geven. We doen dit via facebook, je kan dus alleen je mening geven als je een facebook account hebt. (Als je die nog niet hebt, het is de moeite waard, we doen meer leuke dingen op facebook!)
Om lid te worden van de CHA feedback groep, wordt je vriend van ons en stuur je geef je op onze pagina http://www.facebook.com/creabest.scrapbooking aan dat je lid wilt worden van de Creabest CHA feedback groep, dan zorgen we dat je in de groep komt.

Op 18, 19 en 20 januari organiseren we weer een CHA Sneak Peek weekend op ons blog, waarbij we elk uur een sneak peek laten zien van nieuwe artikelen die we in de winkel krijgen. Dan kun je dus precies zien of jouw favoriete lijnen straks bij ons verkrijgbaar zijn.


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Leuk hoor, ik ben benieuwd en heb ik al heel leuke dingen voorbij zien komen. Zoals van WRMK de nieuwe pageprotectors voor spreads! Ook komen er mooie nieuwe lijnen uit en ben ik nieuwsgierig waar jullie interesse in hebben. Je snapt natuurlijk wel dat ik nog even wacht met het besteden van mijn cadeaubonnen :-) .
    Groetjes, Ria

    BeantwoordenVerwijderen