dinsdag 11 december 2012

Wil jij extra hobbymaterialen verdienen?

Geschreven door Berthine

Op 15 december organiseert de Handelsvereniging Ommen in het centrum van Ommen, met een kerstmarkt vol met leuke standjes, muziek, straatvermaak en meer! Het festival is van 14 tot 22 uur, met als afsluiting samenzang met Jan Vayne.

Op de kerstmarkt tijdens dit festival zorgen wij voor een stand vol met inspiratie voor kerstdecoraties. We laten je zien hoe je leuke versieringen maakt en hoe je je tafel leuk aan kan kleden voor het kerstdiner. Natuurlijk hebben we ook een aantal leuke aanbiedingen op de materialen hiervoor.

 

Daarnaast willen we je graag de kans bieden om wat geld te verdienen om uit te geven aan materialen uit onze winkel. Voor iedereen die wil, houden we een plekje vrij in onze stand waar je je zelfgemaakte kerstkaarten, decoraties en meer aan kan bieden aan de bezoekers van het festival. We bieden je gratis een plekje aan, en we zorgen ook voor de verkoop. Je hoeft dus zelf niet urenlang in de kou te staan om te verkopen, dat doen wij voor je. Je bent natuurlijk wel welkom, je kan dan ook mensen enthousiast maken, dus de kans is dan groot dat je meer verkoopt. Voor het bedrag dat je verdient, ontvang je van ons een waardebon die je uit kan geven in onze winkel of webwinkel.

Mocht je het leuk vinden om je spullen aan te bieden op het Winterdroom Kerstfestival, dan gelden de volgende voorwaarden:
- Er mogen alleen zelfgemaakte kaarten, decoraties, scrapwerk, mixed media werk enz. aangeboden worden. De spullen hoeven niet gemaakt te zijn van materialen uit onze winkel.
- Geef je op door een email te sturen naar info@creabest.nl Geef in de email aan wat je wilt verkopen en hoeveel je ongeveer aan wilt bieden. Op die manier weten we hoeveel ruimte we voor je moeten reserveren. Je kunt je t/m 14 december 17 uur opgeven.
- Je levert de spullen die je aan wilt bieden uiterlijk vrijdag 14 december in bij onze winkel in Ommen. Stop dit in een doos of stevige tas en doe daar een briefje met je naam bij in.
- Zorg dat op elk artikel dat je aanbiedt een sticker zit met de prijs die je ervoor wilt ontvangen en je naam. We raden je aan om artikelen van papier in plastic aan te bieden, aangezien het waarschijnlijk een koude dag gaat worden.
- Na het festival rekenen we voor je uit hoeveel je verdient hebt, en ontvang je een waardebon voor onze winkel en webwinkel.
- Je mag de artikelen ook opsturen, maar de verzendkosten heen en terug zijn voor jezelf, wij betalen geen verzendkosten.
- Deelname is op eigen risico


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten