zaterdag 1 december 2012

Art Journal Prima Marketing

Geschreven door Boukje

Eindelijk de voorkant van mijn Art Journal gemaakt! 
Weet je deze kaartjes nog die ik met de open dag bij Creabest maakte? Ik had bedacht dat ik de voorkant van mijn album met die bloemen wilde maken, op dezelfde manier als de kaartjes. 

'k Heb de bloemen met bruine Stazon gestempeld op het canvas. (Eerst geprobeerd met Versamark, maar de lijnen waren dan bijna niet meer te zien, dus eroverheen gestempeld met Stazon) De afbeelding heb ik ingekleurd met Pan Pastel Permanent Red, Magenta, Bright Yellow Green en Phthalo Blue en een soft tool. Daarna de omgeving bewerkt met Permanent Green Tint en Turqoise en een sponsje. De witte tekst is de resist die al in het album zit. Met gum heb ik wat lichtplekjes aangegeven op de bloemen.
Daarna heb ik met een blauwe, een gele en een paarse Gelato wat strepen langs de rand aangezet en uitgeveegd met een natte vinger, zodat de kleuren in de achtergrond mengen. Met een achtergrondstempel van Tim Holtz stempelde ik het gaas en met mijn chickenwire template en modeling paste bracht ik het witte gaas aan. De tekst stempelde ik met de Dylusions stempel en heb ik iets donkerder gemaakt met een pastel potlood en water. Nog een paar chitchat woordjes erbij en ik vond nog de metalen hoekjes in mijn voorraad. Helemaal plat is altijd moeilijk voor mij, vandaar dat ik aan de metalen ring nog een gehaakte bloem met belletjes heb geknoopt. :)

Gebruikte materialen van Creabest:
*Permanent Red,
*Magenta,
*Bright Yellow Green,
*Phthalo Blue,
*Permanent Green Tint,
*Turqoise,
-Tim Holtz Mixed Media stempel CMS125,
-TCW Template Mini chickenwire reversed,
-Tim Holtz Idea-ology Chitchat Seasonal.


 Ga naar de website van Creabest Ga naar de webwinkel van Creabest

2 opmerkingen:

  1. Wauwww echt heel erg mooi!! Je moet niet zoveel mooie creaties met Pan Pastels laten zien hoor want ik wordt er erg hebberig van ;-)

    Groetjes Jacquelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi Boukje. Ik vind het nog steeds moeilijk om met pan pastels te werken (heb ook maar 3 kleuren dus dat is het 'm misschien) maar jij hebt er weer iets prachtigs van gemaakt!

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen