woensdag 24 oktober 2012

Klein cadeau met groot label

Geschreven door 24 Homes
Eenvoudige labels van bruin papier: Manilla craft tags, ze zijn al zo mooi van zichzelf. Ik houd ervan om ze vrij eenvoudig te houden. Deze gebruikte ik als grote eyecatcher op een klein cadeautje. 


Dit label kreeg een distressed randje met een versamark inkpad. Deze duwde ik tegen de rand van het label. De versamark inkt heeft zelf geen kleur, maar brengt een donkerdere tint van het eigenlijke papier naar boven, als een watermerk. Hetzelfde effect verkreeg ik in het gaatje, maar daar gebruikte ik de versamark pen voor. Met de hand schreef ik “Van Harte” met een Copic marker E84 Khaki. Deze past perfect bij de bruine labels. 


Met wit papierdraad bevestigde ik een knoop onderaan het label. Ditzelfde draad gebruikte ik om het label met een strik vast te knopen aan het cadeautje, dat ik verpakte in klassiek bruin pakpapier. Van een stukje behang knipte ik een strook en scheurde de onderkant af. Dit zou ook heel mooi werken met welk scrapbookpapier ook. Zorg alleen voor een contrasterende kleur en werk met oude tinten. Het label is niet alleen mooi, maar ook praktisch, want op de achterkant staat nog een verjaardagsboodschap.


Mooi hoeft niet moeilijk te zijn :-)
Hartelijke groetjes,

 Karin Joan


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

2 opmerkingen: