maandag 1 oktober 2012

10 jaar Creabest!

Geschreven door Berthine

 
Tijdens de maand oktober vieren we dat het 10 jaar geleden is dat Berthine samen met haar vader Creabest gestart is. Dat doen we op verschillende manieren. Op www.creabest.nl zijn we vandaag gestart met de scrapbook 10-dagen-uitdaging, eigenlijk een mini-scrapkampioenschapje. Door hieraan mee te doen kun je een leuk scrapbookpakket van Prima Marketing winnen. Vanaf 11 oktober doen we eigenlijk hetzelfde, maar dan met stempeluitdagingen i.p.v. scrapbooking. Ook daarmee zijn leuke prijzen te winnen.

Op facebook plaatsen we foto's en verhalen van de afgelopen 10 jaar. We bieden je daarbij ook een blik achter de schermen, en vertellen je alles over onze blunders en hoogtepunten.

In de winkel vieren we ons 10-jarig bestaan op 13 en 20 oktober met demonstraties, make&takes en verlotingen van leuke prijzen. Lees hier meer over wat je die dagen in de winkel te wachten staat.

Hier op het blog zullen we een aantal leuke candy's plaatsen, en op 20 en 21 oktoberen organiseren we hier een leuke bloghop! Hou dit blog dus in de gaten!

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Lieve Berthine en Bauke, van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van Creabest. Ik wens jullie nog heel veel creatieve jaren samen toe en geniet van deze leuke feestmaand. Liefs, Wendy.

    BeantwoordenVerwijderen