maandag 4 juni 2012

Mannen cadeau


Ik vind het altijd lastig om cadeautjes te maken voor mannen. Toen ik op pintrest dit ideetje tegen kwam ben ik gelijk aan de slag gegaan


Uit de online store heb ik basis adorable box nr 4 genomen. Zoals je kan zien is dit een box met een scallop rand en veel te klein. Ik heb de scallop rand weggehaald nadat ik de afbeelding degroepeerd had en vervangen voor een ril lijn. Ook heb ik naar aanleiding van het formaat van het bierflesje de hoogte en de breedte van het doosje aangepast. In de deksel heb ik een gat gemaakt. Ook hierbij rekening gehouden met de diameter van het bierflesje. Ik heb het doosje eerst uitgesneden van Kraft papier. Omdat ik hem wilde bewerken met design papier heb ik in Silhouette studio voor de verschillende vlakken een bijpassend vierkant gemaakt welke ik vervolgens heb uitgesneden. De verschillende design papiertjes zijn daarna bewerkt met distress inkt.

Op deze manier kun je een leuk doosje maken exact op maat maken. tip maak de breedte van je doosje ongeveer een centimeter groter dan de diameter van je flesje dan kun je er altijd nog wat euro's of een cadeaubon bij in doen. Je kunt bijvoorbeeld ook een non alcoholische versie maken met een glazen cola flesje. Voor een wijnliefhebber kun je ook kiezen voor een 1/2 liter wijn. zo kun je voor ieder wat wils maken.

Gebruikte materialen van Creabest:
- Echo park this that
- Kraft papier
- Vintage photo distress inkt

Designs silhouette online store
- Adrorable box nr 4
- stropdas
- label


Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten