donderdag 26 januari 2012

Vintage lamp gerestyled "Read Mae"

Geschreven door 24 Homes


We hebben gespeurd naar 
vintage lampen met een mooie voet of een mooie kap en deze gerestyled. Dit is nummer één, maar er volgen er meer... Elke lamp met een andere uitwerking.

Dit exemplaar hebben we "Read Me" genoemd - omdat we voor de kap een oud Engels woordenboek hebben gebruikt. Dit lampje vraagt om gelezen te worden :)Op de kap plakten we van stof een crèmewitte tag die we aan de randen bewerkten met distress ink en daar op plakten we patroonpapier waarbij we de hoekjes af hebben gerond met een hoekpons en bestempeld hebben met sleuteltjes.

We voegden op de kap nog meer toe; een mooie bewerkte paperclip, daarnaast een splitpennetje, een vintage kanten kleedje en een strikje van lint. Op de boven- en onderkant werkten we het lampje af met lint en kant.
De voet verfden we  helder wit en we bevestigden kant, lint, een prachtige bewerkte sleutel en een heel lief flesje met daarin een stukje papier van hetzelfde oud Engels woordenboek, zodat het mooi een geheel vormt met elkaar. Dit is echt een lampje met veel details, zo mooi. 
Ik hoop dat dit je inspireert :) 


Liefs, Claire
www.24Homes.blogspot.com 


Gebruikte materialen van Creabest:
Sleutel, Miniflesje, Paperclipje met tekst, Distress Ink van de
Tim Holtz Collectie
Splitpen (op het kapje) van My Minds EyeGa naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

2 opmerkingen: