zondag 18 december 2011

Kerstversiering.

Geschreven door Hanny

Het kerstpapier van Simple Stories (25 days of Christmas) is ontzettend leuk om te gebruiken voor een kerstprojekt.
Het vel Glad Tidings heeft leuke labels, tags en een banner die ik als basis gebruikt heb. (In de webwinkel zie je helaas de achterkant van dit vel).
Samen met 3 andere vellen uit deze serie en met de grote Craft tags van Tim Holtz en rood, groen en gebroken wit cardstock ben ik aan de slag gegaan.

Helaas begon het al te schemeren toen ik alles opgehangen had.
Omdat de tak ook nog eens voor het raam hangt zijn de foto's van het eindresultaat niet denderend. Maar jullie hebben nu in ieder geval een idee wat voor kerstdecoratie ik gemaakt heb. En mocht je net zo enthousiast zijn als ik, dan heb je ook nog de tijd om dit voor Kerst te maken. Echt, dit is zó leuk om te maken en te zien hangen. Snel het papier bestellen en aan de gang gaan zou ik zeggen!

Alle labels hangen met touwtjes en lint aan een druiventak. Mocht je zelf (of je familie of buren) geen mooie druivenstruik in de tuin hebben waarvan je een tak kunt knippen, dan kun je altijd nog naar een tuincentrum gaan waar ze deze takken ook verkopen. Ik heb gekozen voor een druiventak omdat deze zo mooi grillig is.
Alles heb ik aan 2 kanten versierd. Dit omdat het draait en het dan niet leuk is om tegen een saaie achterkant te kijken.
Alle randen van labels e.d. zijn geïnkt met distress ink (frayed burlap).
Omdat de hoeveelheid foto's in dit bericht zo groot is, heb ik de foto's van de achterkanten van de tags die erg veel op de voorkant lijken niet meer hier geplaatst.

Dit is het eindresultaat:


Hier nog een keer van opzij genomen zodat je de tak goed kunt zien:

Aan de tak hangen de volgende labels/tags e.d.:Verder heb ik ook nog wat metalen kerstdecoraties die we al hadden aan de tak gehangen om wat variatie te krijgen.

Van Creabest heb ik de volgende materialen gebruikt:
- Papier Simple Stories (25 days of Christmas, de vellen: *Glad Tidings, *Naughty or Nice, *Piece Love Joy, *Merry & Bright)
- Kraft tags Tim Holtz( 16 x 8 cm.)
- Distress ink (frayed burlap en aged mahogany)
- Stazon inkt (timber brown)
- Stempel (TPC Studio travel collage)
- Creatable Eline's Winterhuis Mistletoe
- Tim Holtz stansen (tags & bookplates)
- Chip Art Chipboard Shapes - Birds

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten