maandag 31 oktober 2011

Beursaanbiedingen KreaDoe 2011

Geschreven door Berthine

Nog 2 dagen en dan begint de KreaDoe! We hebben alles klaar staan om morgen de stand al op te bouwen, dus wij zijn er echt helemaal klaar voor.

De KreaDoe is de grootste en meest veelzijdige hobbybeurs in Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht. De KreaDoe is dit jaar van 2 t/m 6 november, elke dag van 10 tot 17 uur. De beurs is verdeeld over 2 hallen, onze stand vind je in hal 7 met standnummer E042, E044 en E046. Natuurlijk kun je bij onze stand terecht voor een heleboel (nieuwe) scrapbook- en stempelartikelen, de leukste demonstraties en aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Tijdens de KreaDoe demonstreert Bauke de Silhouette Cameo. Hij laat je precies zien hoe de machine werkt en je kunt hem al je vragen stellen. Waarschijnlijk krijgen wij morgen in Utrecht de eerste machines geleverd, en kun je dus een Silhouette Cameo aanschaffen tijdens de KreaDoe. Ook het nieuwe mesje zullen we demonstreren en zal waarschijnlijk bij de levering zitten die we morgen krijgen, spannend dus allemaal!

Lydia en Berthine demonstreren allerlei Tim Holtz technieken op de KreaDoe, met onder andere de Distress Stains, inkt en poeders, Paint Dabbers, Perfect Pearls Mist, in combinatie met de stansen, embossingsfolders en stempels. Natuurlijk kun je bij hen terecht met al je vragen over de technieken en producten van Tim Holtz.

De beursaanbiedingen tijdens de KreaDoe:
- Silhouette Limited Edition Tote (voor de originele Silhouette en Silhouette SD) van € 49,95 voor € 35,-
- Silhouette vinyl (premium en gewoon) 5 halen, 4 betalen (goedkoopste gratis)
- Thickers 5 halen, 4 betalen
- AquaMarkers 10 voor € 20,- en alle 40 voor € 70,-
- Distress Inkt, 5 voor € 22,50
- Distress Stains 3 voor € 12,50
- Embossingspoeder 4 voor € 12,50
- Tim Holtz stempels 5 halen, 4 betalen (goedkoopste gratis)
- Stansen en embossingsfolders 5 halen, 4 betalen (goedkoopste gratis)
- Ink Blending Tool en Foam 5 halen, 4 betalen
Voor alle aanbiedingen geldt op=op, maar we hebben een ruime voorraad bij ons.

Naast deze beursaanbiedingen zit er ook een kortingsbon in het bonnenboekje van de KreaDoe. Met deze bon krijg je maar liefst € 5,- korting bij aankoop vanaf € 50,-.

We hopen je in Utrecht te zien!

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten