zaterdag 10 september 2011

Nog meer Tim Holtz labels

Geschreven door Boukje

Vorige week zaterdag hadden we een Designteam dag bij Creabest.
We zijn met Tim Holtz technieken aan de gang geweest, leuk!
De labels heb ik daar gemaakt, thuis het verder afgewerkt...


Allemaal op een rijtje:

Label 1

Het label is bewerkt met een mengsel van Glimmer Glam en Distress Ink Aged Mahogany,de randen zijn bewerkt met een achtergrondstempel,
afgedrukt met Aged Mahogany.
De bloem is gestanst met de Bigz Die Tattered Florals uit wit printerpapier en bewerkt met Glimmer Glam en Distress Ink. De brad in het midden was ook wit en heb ik gekleurd met Stazon rood en afgezwakt met bruine Stazon.

Gebruikte materialen Creabest:
-Bigz Die Tattered Florals,
-Bigz Die Weathered Clock,

-Sissix Flourish and Leaf,
-Glimmer Glam, Glimmermist,
-Distress Ink,
Label 2


Label nr.2 is bewerkt met Distress Stain Picked Fence (wit) en Brushed Corduroy, Distress Ink Weathered Wood en Broken China, de randen met Black Soot.
De onderkant is ingesmeerd met VersaMark en daarna bewerkt met Distress embospoeder Weathered Wood. De achtergrond is bestempeld met stempels van Tim Holtz Stamps Mini Holidays 2.

Label 3

Hier is de achtergrond bewerkt met Distress Stain en Glimmermist en Distress Ink. Door het witte van Distress Stain Picked Fence krijg je een wat witte mist erover.
Gestempeld met een dennentakje uit de Tim Holtz Stamps Mini Holidays 2, en hier alleen afgemaakt met een bookplate van de Movers & Shaperz Bigz L Die Tag & Bookplates


Label 4

Dit is meer een herfstlabel geworden!
Hier met Distress Stains Dried Marigold en Forest Moss rechtstreeks op het label gewerkt, gedroogd met een heatgun en daarna met de Distress Stain Dried Marigold stippen erop gedrukt.
Lichtjes door een embosfolder gehaald ('k had niet de goede platen gebruikt en durfde daarna niet nog eens...) De rosetten van de Decorative Strip Die Mini Paper Rosette staan mooi op de labels! De geponste blaadjes zijn nog bewerkt met Glimmer Glam Dirty Martini.

Label 5


Deze is bewerkt met Glimmermist, Distress Stains en in de achtergrond gestempeld met weer de stempels van Tim Holtz. Thuis alleen een paar strasssteentjes, een sterretje en lint aangebracht.

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

1 opmerking:

  1. leuk al die labels! ik ben ook al bezig met labels maken en kan deze voorbeelden goed gebruiken.

    groetjes, Wanda

    BeantwoordenVerwijderen