dinsdag 6 september 2011

Demonstratiedag 17 september

Geschreven door Berthine

Zaterdag 17 september 10.00 tot 16.00 uur
Grote Najaars Demonstratiedag

Op deze dag kun je bij ons in de winkel verschillende demonstraties bekijken, zoals werken met Tim Holtz technieken en Glimmermist producten. Daarnaast komt Frences Lich-Klappe haar boek 'Kaartromantiek' signeren en natuurlijk laat ze ook wat werk van zichzelf zien en kun je haar het hemd van het lijf vragen. De demonstratiedag is van 10 tot 16 uur, en natuurlijk hebben we naast de demonstraties een aantal leuke aanbiedingen die dag! Koffie en thee staan klaar!

Een overzicht van de demonstraties op 17 september:

- Silhouette Cameo   Berthine NavestVoor het eerst in het echt te zien in Nederland: de Silhouette Cameo. Speciaal voor deze dag mogen wij een Silhouette Cameo lenen om te demonstreren, nog voor de machines verkrijgbaar zijn! De Silhouette Cameo is het grotere broertje van de Silhouette SD en zal vanaf november te koop zijn. De Silhouette Cameo snijdt 30,5 cm breed en is een stuk stiller. De Cameo snijdt papier, stof, vinyl en zelf chipboard. Kom 17 september een kijkje nemen naar deze bijzondere nieuwe machine!
cameo c projects

- Tim Holtz technieken   Anette van den BergMet de Distress Inkt en Stains heeft Tim Holtz een heleboel bijzonder leuke technieken ontwikkeld waarmee o.a. je de leukste achtergronden en labels maakt. Anette heeft pas nog les gehad van Tim Holtz zelf en laat je al deze technieken zien, alvast helemaal in kerststijl.
untitled

- Glimmermist, Chalkboard Mist, Glimmer Glam en Glimmer Glaze   Lydia Boode Glimmermist is een nieuwe productgroep in onze winkel. Met Glimmermist voeg je op een makkelijke manier een beetje bling toe aan een project. Lydia legt je het verschil uit tussen Glimmermist, Chalkboard mist, Glimmer Glam en Glimmer Glaze en laat je zien hoe je deze producten gebruikt.
glimmer_mist_m


- Movers & Shapers stansen van Tim Holtz   Marileen NavestDe Movers & Shapers stansen zijn er als basis stans en als magnetische stans en zijn met elkaar te combineren. Door een magnetische stans in een basis stans te plaatsen stans je een opening in je gestanste vorm. Hierdoor krijgen je stansen veel meer mogelijkheden en maak je makkelijk en snel een uniek project. Marileen legt je precies uit hoe je de stansen kunt gebruiken en hoe je ze door je stansmachine haalt.
sizzix-movers

- Klei op kaarten en scraplayouts   Frences Lich-KlappeVorige maand kwam het boek 'Kaartromantiek' van Frences uit, waarin ze o.a. werkt met klei op de kaarten die ze maakt. Tijdens onze demonstratiedag legt Frences uit hoe ze daarmee werkt en zelf haar eigen embellishments maakt. Daarnaast mag je Frences gerust vragen om haar boek te signeren, neem je boek dus mee naar deze demonstratiedag! Als je het boek 'Kaartromantiek' nog niet hebt en wilt reserveren voor deze dag, stuur dan een email naar info@creabest.nl


Natuurlijk staan er op de demonstratiedag allerlei voorbeelden ter inspiratie en hebben we een aantal leuke aanbiedingen voor je. Voor de demonstratiedag komt ook nog een groot deel van de CHA releases binnen, en dus vind je die dag allerlei nieuwe papierlijnen en stempels in de winkel. Koffie en thee staat klaar, uiteraard met wat lekkers. We hopen je de 17e te zien in onze winkel in Ommen!

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

1 opmerking: