zaterdag 6 augustus 2011

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen

Geschreven door Berthine

Het is alweer augustus en dus bijna tijd voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen! We beginnen in Den Bosch op 11, 12 en 13 augustus en de week daarna (18, 19 en 20 augustus) is Zwolle aan de beurt.
De Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen is de beurs voor iedereen die kaarten maakt of scrapt. Het is de grootste gespecialiseerde beurs voor kaarten maken en scrappen in Nederland. Alle stands hebben scrapbook-, kaarten maak en stempelmaterialen, er zijn vele workshops en demonstraties en je vindt er de nieuwste artikelen en technieken.
Natuurlijk zijn wij weer aanwezig op beide beurzen. In Den Bosch vind je ons op standnummer 164, in Zwolle op standnummer 152. Mocht je gaan, kijk dan even goed in het beursboekje, want daar vind je een leuke bon voor onze stand.
Op de beurzen demonstreren we de Silhouette SD met de verschillende Silhouette materialen. Helaas kunnen we de nieuwe Cameo machine nog niet demonstreren, maar je kunt hem eventueel wel voorbestellen op de beurs. Uiteraard nemen we ons uitgebreidde Silhouette assortiment mee naar de beurs.
Je kunt bij onze stand ook aanschuiven voor een workshop Copic Markers. Lydia leert je de basiskleurtechnieken en geeft je kleuradvies. Natuurlijk nemen we de Sketch Markers, Wide Markers en de Various Ink mee, samen met een aantal Copic accesoires en DCP papier.
Naar de beurs nemen we de Simple Stories papierlijnen, voor snel en simpel scrappen, mee. Daarnaast vind je op onze stand veel scrapbookpapier, albums, embellishments, stempels, inkt, stansen en meer.
Wil je zeker weten dat je de artikelen mee naar huis neemt die je hebben wilt? Plaats dan vooraf aan de beurs (voor Den Bosch tot en met 9 augustus, voor Zwolle tot en met 16 augustus) een bestelling in onze webwinkel en kies als verzendmethode voor 'ophalen'.  Zet bij de opmerkingen op welke beurs je de artikelen op wilt halen en je bestelling staat op de beurs voor je klaar.
Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen Den Bosch:
11 t/m 13 augustus 2011, Brabanthallen Den Bosch
Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur
Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen Zwolle
18 t/m 20 augustus 2011, IJsselhallen Zwolle
Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur

Meer informatie over deze beurzen en een standhoudersoverzicht vind je op http://www.knotsgekkekaartendagen.nl/

Voor de beurs in Den Bosch verloten we op maandag 8 augustus 2 vrijkaarten onder onze twitter-volgers. Ben je nog geen volger? Ga dan naar www.twitter.com/creabest

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

1 opmerking:

  1. Ooh das jammer, ik heb geen twitter, :) Een van de weinige denk ik. Maar leuk dat jullie ook in den bosch staan. Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen