zondag 31 juli 2011

'Kaartromantiek' van Frences Lich-Klappe!

Geschreven door Berthine

Dinsdag krijgen we Kaartromantiek van Frences Lich-Klappe binnen. Frences is een goede vriendin van ons en we zijn natuurlijk super trots op haar! Dit is het eerste boek van Frences, maar ik vermoed dat het niet de enige gaat zijn.

kaartromantiek

In het boek staan allerlei kaarten en andere projecten, helemaal in de romantische stijl waar Frences zo goed in is. Niet voor niets zit ze in het designteam van Eline Pellinckhof, waarvoor ze al meewerkte aan het boek 'Eline's Huis'.

Frences werkt in het boek met paperclay waarmee ze leuke en nieuwe technieken heeft bedacht die ze gelijk verwerkt op de kaarten in het boek. Frences werkt ook graag met kant, dus ook dit zul je regelmatig terug zien komen in het werk. Daarnaast laat Frences zien hoe je verschillende technieken, zoals distressen, kunt combineren bij het maken van deze mooie romantische kaarten, scraps en andere projecten.

Dinsdag verwachten wij het boek binnen te krijgen, maar voor de mensen die echt zeker willen zijn dat ze het boek zo snel mogelijk in huis hebben, kun je het nu al bestellen. Klik hier om naar het boek in de webwinkel te gaan.

Winnaars vrijkaarten voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen:
Mary Bollen (Zwolle), Rineke Marskamp (Zwolle) en Lida Goosen (Den Bosch)


Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten