maandag 13 juni 2011

Papierfestival: Pink Paislee - Parisian Anthology

Geschreven door Berthine

De Pink Paislee Parisian Anthology lijn is een bijzondere lijn. Het papier is allemaal wit/creme kleurig, maar kan gekleurd worden met bijvoorbeeld Distress Ink, Distress Stains of Glimmermist. Het papier heeft een resistlaag waar de inkt niet op pakt en dus wit/creme kleurig blijft, waardoor er een patroon terugkomt in het papier nadat je het gekleurd hebt.

Om je te laten zien hoe makkelijk je dit papier kunt kleuren en kunt werken met die resistlaag, hebben we hier een filmpje over gemaakt:


De vellen die we hier gebruikt hebben, zijn Darling Doilies en Fancy Filigree. De kleuren Distress Inkt zijn Broken China en Peeled Paint (mijn favorieten) en de Glimmer Mist is Pop Rocks.

Je kunt met dit papier de mooiste layouts en kaarten maken, omdat je het zo makkelijk kunt kleuren. Als je het niet kleurt, is het papier ook erg mooi. Boukje heeft in dit bericht een zeer mooie layout laten zien met dit papier zonder dat ze het kleurde.
In dit bericht heeft Linda een kaart gemaakt met dit papier, waarbij ze het papier kleurde met verschillende kleuren Distress Inkt. De kaart staat in de winkel, mocht je hem graag in het echt willen zien.

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten