donderdag 9 juni 2011

Papierfestival

Geschreven door Berthine

Aanstaande zaterdag t/m maandag is het Papierfestival bij Creabest Scrapbooking! Tijdens deze 3 dagen krijg je 10% korting op al het scrapbookpapier en brengen we je online veel inspiratie en techniekenuitleg. We willen je graag wat bijzondere en leuke idee├źn geven, en voor de mensen die meedoen aan het scrapkampioenschap is wat extra inspiratie natuurlijk altijd leuk!

Het programma voor het Papierfestival:

Zaterdag: de hele dag 10% korting op al het scrapbookpapier in onze winkel in Ommen en in de webwinkel op www.creabest.nl, verschillende tutorials en inspiratieberichten op ons blog (deze worden verdeeld over de dag geplaatst, dus kom regelmatig een kijkje nemen!)

Zondag: de hele dag 10% korting op al het scrapbookpapier in de webwinkel op www.creabest.nl, verschillende tutorials en inspiratieberichten op ons blog (deze worden verdeeld over de dag geplaatst, dus kom regelmatig een kijkje nemen!), vanaf 10.00 uur blog hop langs blogs van onze designteamleden voor extra inspiratie (ze werken allemaal met dezelfde vellen, maar met zeer verschillende, leuke uitwerkingen!)

Maandag: de hele dag (laatste dag!) 10% korting op al het scrapbookpapier in de webwinkel op www.creabest.nl, verschillende tutorials en inspiratieberichten op ons blog (deze worden verdeeld over de dag geplaatst, dus kom regelmatig een kijkje nemen!), blog hop langs blogs van onze designteamleden voor extra inspiratie (ze werken allemaal met dezelfde vellen, maar met zeer verschillende, leuke uitwerkingen!)

Om alvast in de stemming te komen, hebben we al een blogcandy op ons blog (zie het bericht bovenaan het blog). We verloten een 6x6 blok van het papier dat ons designteam gebruikt tijdens de bloghop: Life of the Party van Basic Grey. We hebben nu 195 volgers op ons blog. Als we op maandagavond 20.00 uur dit aantal verdubbelt hebben (dus 390 volgers) maken we er een grotere candy van en krijgt de winnaar ook de blokken van 2 van onze nieuwe papierlijnen Barefoot van BoBunny en Chapter One van Kaisercraft!

Nieuwe papierlijnen

We hebben vandaag 4 nieuwe papierlijnen binnen gekregen, mooi op tijd voor het Papierfestival:


Basic Grey, Sweet ThreadsBoBunny, BarefootImaginisce, Happy CamperKaisercraft, Chapter One


Daarnaast hebben we afgelopen week veel nieuwe artikelen binnen gekregen van Tim Holtz en alle nieuwe kleuren van Bazzill Monogromatic Cardstock! Aanstaande zaterdag verwachten wij nieuw chipboard van Chip Art van GCD Studio's en volgende week mogen we een heleboel nieuwe stempels verwelkomen! Neem een kijkje in onze webwinkel om alle nieuwe artikelen te bekijken: http://www.creabest.nl/webwinkel.html

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten