zaterdag 11 juni 2011

Papierfestival: Maak je eigen epoxy embellishments van papier!

Geschreven door Berthine

Soms zoek je bij papier embellishments en kun je net niet iets passends vinden. Het zou dan mooi zijn als je op een makkelijke manier zelf je embellishments kan maken. Met Glossy Accents maak je zelf van papier epoxy embellishments, dus ideaal voor dit soort situaties.Glossy Accents is vloeibaar, maar droogt nadat je het hebt aangebracht op als een epoxylaag. Ik vind het vaak leuk om een figuur uit papier te knippen en hierop de epoxylaag aan te brengen. Het drogen heeft wat tijd nodig, dus meestal leg ik de figuur even weg en plak ik het later op de layout.Als voorbeeld heb ik een cadeautje uit het vel 'Getting Bigger' van de Life of the Party collectie van Basic Grey geknipt en deze een epoxylaag gegeven met Glossy Accents. Dit vel komt trouwens uit de serie waar ons designteam morgen de layouts en kaarten voor de bloghop mee hebben gemaakt.

Glossy Accents kun je trouwens ook goed gebruiken als lijm voor de meeste embellishments, zelfs metalen embellishments kun je hier goed mee lijmen. De Glossy Accents droogt doorzichtig op en is daardoor ook ideaal voor het opplakken van doorzichtige embellishments, zoals de Fragments van Tim Holtz. Glossy Accents is verkrijgbaar in flesjes in 2 formaten. Het kleine flesje is ideaal om het eens uit te proberen, het grotere flesje is erg geschikt voor mensen die het veel gebruiken.

T/m maandag hebben we het papierfestival en plaatsen we meer van dit soort berichten op het blog. Daarnaast krijg je t/m maandag 10% korting op scrapbookpapier in onze webwinkel en maak je kans op onze blogcandy!

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten