zaterdag 7 mei 2011

Nationale ScrapbookDag

Geschreven door Berthine

Vandaag (7 mei) is het Nationale Scrapbook Dag. Deze dag, elk jaar op de eerste zaterdag van mei, wordt al vanaf 1994 door vele scrappers gevierd in de Verenigde Staten, en ook hier in Nederland!

Natuurlijk viert Creabest Scrapbooking de Nationale Scrapbook Dag uitgebreid, zowel online als in de winkel. Online is er een extra uitdaging voor de laddercompetitie, een silhouette-wedstrijd en een sketchwedstrijd (zie hieronder). In de winkel kun je aanschuiven voor een speciale make en take 'bloemen maken van papier', die in het teken zal staan van moederdag (want dat is de dag na NSD). Lydia leert je hoe je op een makkelijke manier de mooiste roosjes en bloemen maakt van papier met de speciale stansen van Marianne Design.Bij zo'n feest hoort natuurlijk ook een traktatie. Daarom geven we alleen vandaag cadeautjes weg bij elke bestelling in de webwinkel op http://www.creabest.nl/ en elke aankoop in de winkel: Voor elke 5 euro die je uitgeeft in de winkel of webwinkel ontvang je een mini-stempeltje*. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je verschillende stempeltjes ontvangt als je online bestelt. Daarnaast krijg je een extra cadeautjes bij:
€ 50,-, een pakje bloemen*
€ 75,-, 3 memory markers*
€ 100,-, 3 flesjes 3d-verf*
Dit is dus naast de stempeltjes!

* kleuren en afbeelding naar keuze van Creabest Scrapbooking, cadeautjes kunnen niet geruild worden

In de winkel trakteren we vroege vogels extra: de eerste 20 kopende klanten ontvangen vandaag een goodiebag met papier en lint!

De extra uitdaging voor de laddercompetitie:
Maak een layout met daarop minimaal 6 ballonnen. De ballonnen moeten duidelijk zichtbaar zijn op de foto of scan in de galerie zodat wij deze kunnen tellen. Ballonnen op foto's tellen niet mee, je moet echt zelf een ballon stempelen, maken van papier, tekenen, of op een andere manier op je layout maken.

Deadline voor laddercompetitie:woensdag 11 mei 2011 9.00 uur.

Om deel te nemen aan de laddercompetitie plaats je een duidelijke foto van je uitwerking in de galerie bij opdracht 66.

Veel plezier en succes!

De Sketchwedstrijd:
Maak een sketch voor een layout met minimaal drie foto's (formaat mag je zelf bepalen), met daarop een titel, journaling en embellishments. Stuur je sketch voor vrijdag 13 mei 20.00 uur naar sketchwedstrijd@creabest.nl om mee te dingen naar een cadeaubon van € 10,-.

Een sketch is een tekening voor een layout, die je als uitgangspunt kunt gebruiken wanneer je een nieuwe layout wilt maken.

Je mag je sketch ook op ons forum laten zien, maar zorg dat je hem ook instuurt naar sketchwedstrijd@creabest.nl als je mee wilt doen met de wedstrijd. Vermeld daarbij ook je naam en adresgegevens.

Bij deelname aan deze wedstrijd stem je erin toe dat Creabest Scrapbooking de sketch op hun site plaatst voor onbepaalde tijd, uiteraard met vermelding van de maker.

Silhouette-wedstrijd
Maak een project (layout, doosjes, 3d-vorm, kaart, t-shirt enz) waarop je minimaal 2 verschillende technieken met de Silhouette gebruikt (Lydia liet laatst op het blog zien hoe ze rhinestones en heat tranfer combineerde: http://www.creabest.blogspot.com/). Je kiest daarbij uit de volgende technieken:
- gewoon snijden van papier
- printen en snijden
- tekenen met de sketchpen of penhouder
- werken met vinyl
- werken met heat transfer (smooth, flocked of printable)
- werken met rhinestones
- werken met glas ets middel
- werken met printable magnet paper
- werken met printable tattoo paper

Plaats jouw uitwerking van de opdracht in de galerie in het mapje Silhouette - Challenge Nationale Scrapbookdag 2011 voor vrijdagavond 13 mei 20.00 uur om kans te maken op een downloadkaart van 10 dollar voor de purchase online winkel van Silhouette.Naast Nationale ScrapbookDag bij Creabest Scrapbooking, is er dit weekend meer te doen in Ommen. Vandaag is de laatste dag van Paard&Bloem met Tuin&Trends met een markt met alles wat je maar kan bedenken voor je tuin. Ook is er een roofvogelshow en vele andere activiteiten. Ommen is dus echt een bezoekje waard!

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten