zondag 8 mei 2011

Eindelijk een Silhouette Tote!

Geschreven door Berthine

Vandaag zijn er een aantal nieuwe Silhouette artikelen in de webwinkel geplaatst als pre-order, namelijk de nieuwe glitterpennen, het adhesive cardstock, nieuwe kleuren premium vinyl en de Silhouette Tote. Deze artikelen zijn nog niet op voorraad, maar al wel bestelbaar. De verwachte leverdatum staat bij de artikelen vermeld.

Eindelijk een tas om de Silhouette mee te nemen! Op veler verzoek heeft Silhouette America een tas ontworpen voor de originele Silhouette en de Silhouette SD, maar met een gelimiteerde hoeveelheid, dus plaats je bestelling vandaag nog! Omdat dit een gelimiteerd artikel is, behandelen wij de bestellingen op volgorde van binnenkomst van betaling.Sinds Silhouette een distributiecentrum in Europa heeft zijn er een aantal zaken bij Silhouette veranderd. Door deze verandering duurt het helaas langer voordat de nieuwe artikelen in Europa verkrijgbaar zijn. Wanneer de nieuwe artikelen uitkomen, wordt er een container gevuld die per boot naar het distributiecentrum in Belgiƫ verzonden wordt. Pas wanneer die container aangekomen is, kunnen wij de artikelen toe gezonden krijgen. Zo'n boottocht duurt vaak zo'n 2 maanden, waardoor wij de artikelen altijd een stuk later krijgen dan ze in de nieuwsbrieven van Silhouette America noemen. Een voordeel van de verandering is dat we artikelen goedkoper aan kunnen bieden, zo zijn veel artikelen sinds de komst van Silhouette naar Europa in prijs verlaagd, zoals de snijmatten en adhesive vinyl. Ook is de garantie van 1 jaar verruimd naar 2 jaar.

Wij weten dat veel klanten van ons al lang vragen en wachten op een Silhouette Tote. We betreuren het dat jullie er nog even op moeten wachten, maar doen er alles aan om de totes zo snel mogelijk binnen te krijgen.

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten