vrijdag 7 januari 2011

1 jaar winkel Creabest!

Geschreven door Berthine

Vanavond en morgen vieren we dat onze winkel 1 jaar bestaat.

In de winkel krijg je vanavond en morgen een goodiebag en staan koffie, thee met wat lekkers voor je klaar. Vanavond organiseren we in de winkel de eerste Sketch Crop. Morgen kun je aanschuiven bij één (of meerdere) van de 6 make en takes die Hanny, Linda, Marion en Lydia voor je bedacht hebben.

Online kun je morgen een bloghop doen. Kom morgen na 9.00 uur op dit blog langs om te zien wat we je aan inspiratie kunnen bieden en wat er precies te winnen valt!

In de winkel en webwinkel hebben we ook een paar leuke acties en aanbiedingen. Tot en met morgen 17.00 uur krijg je op de volgende artikelen 20% korting:
- Silhouette vinyl
- Silhouette Rhinestones
- stempels van Unity Stamp Co.
- Memory Markers
- Distress poeder en embossingspoeder

Bij elke aankoop maak je kans op leuke prijzen. Wanneer je in de winkel een aankoop doet, trek je een kaart met daarop een kortingspercentage voor een aankoop in de winkel of webwinkel tussen 15 januari en 28 februari. De kortingspercentages zitten tussen de 10 en maar liefs 50% korting! Wanneer je in de webwinkel een aankoop doet, trekken wij een kaart voor je en stoppen deze bij de bestelling in.
(Maximaal 1 kaart per klant, ongeacht het aantal aankopen, bezoeken aan de (web)winkel of het bedrag)

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten