vrijdag 31 december 2010

Sneak peek van de make en takes tijdens onze verjaardag!

Geschreven door Berthine

Op 8 januari bestaat onze winkel in Ommen precies 1 jaar. Daarom vieren de op 7 en 8 ons verjaardagsfeestje in de winkel, én online!

Vandaag mag ik van 3 van de 6 make en takes die je 8 januari gratis in de winkel mag komen maken, een sneak peekje geven. Hieronder zie je wat foto's van wat je die dag kunt verwachten!

IMG_7216 (Custom)

blik

blik2

IMG_7222 (Custom)

Het programma voor 7 en 8 januari ziet er als volgt uit:

7 januari 2011:
Van 19.00 tot 21.30 uur: de eerste Sketch Crop met een leuk prijsje voor de leukste uitwerking van e exclusieve sketch die je bij deze crop krijgt (opgave op http://www.creabest.nl/).
Van 19.00 tot 22.00 uur: feestelijke koopavond, met voor iedere bezoeker van de winkel een goodiebag. Natuurlijk staat koffie, thee en chocomelk, met wat lekkers (we zijn tenslotte jarig) klaar. Bij iedere aankoop maak je kans op leuke prijzen (zie hieronder), én we hebben een aantal erg leuke aanbiedingen!

8 januari 2011:
Van 10.00 tot 17.00 uur: feestelijke winkeldag, met voor iedere bezoeker van de winkel een goodiebag. Natuurlijk staat koffie, thee en chocomelk, met wat lekkers (we zijn tenslotte jarig) klaar. Bij iedere aankoop maak je kans op leuke prijzen (zie hieronder), én we hebben een aantal erg leuke aanbiedingen!
Van 10.00 tot 17.00 uur: 6 verschillende gratis make en takes, je kunt zo aanschuiven wanneer er plek is!
Van 10.00 tot 12.00 uur kun je aanschuiven bij Hanny voor het bescrappen van een mooi blik met bijzondere materialen of bij Marion voor het maken van verjaardagslabel met Copic Markers, de airbrush en atyou spica pennen.
Van 12.30 tot 14.30 uur kun je aanschuiven bij Marion voor het maken van een tagboekje met Tim Holtz technieken of bij Lydia voor het maken van een mooi cadeautasje met de Big Shot, Creatables en AquaMarkers.
Van 15.00 tot 17.00 uur kun je aanschuiven bij Hanny voor het maken van een mini-scrapalbum in winterse stijl of bij Lydia voor het maken van een leuk doosje met alcoholinkt.

Ook online is er vanalles te beleven. Zo gelden de aanbiedingen ook in de webwinkel, en maak je ook daar kans op leuke prijzen bij je aankoop (zie informatie hieronder). Daarnaast organiseren we op 8 januari een bloghop, waar je ook een leuk prijsje mee kan winnen!

Bij elke aankoop maak je kans op leuke prijzen. Wanneer je in de winkel een aankoop doet, trek je een kaart met daarop een kortingspercentage voor een aankoop in de winkel of webwinkel tussen 15 januari en 28 februari. De kortingspercentages zitten tussen de 10 en maar liefst 50% korting! Wanneer je in de webwinkel een aankoop doet, trekken wij een kaart voor je en stoppen deze bij de bestelling in.


We willen graag dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van ons feestje, zodat het echt gezellig gaat worden. Daarom hebben we een leuke blogcandy die we verloten onder iedereen die ons feestje wat bekendheid geeft! Ga naar http://creabest.blogspot.com/2010/12/blogcandy-verjaardag-creabest-winkel.html

We willen je een fijne jaarwisseling wensen, en een gezond, mooi en vooral creatief 2011!

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

2 opmerkingen:

  1. Leuk zo'n feestje en leuk dat jullie een candy weggeven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie 1jarig bestaan :):)
    OP naar d evolgend goed en leuke jaren :):)

    Gr Thea

    BeantwoordenVerwijderen