zaterdag 18 december 2010

Simple Stories, het nieuwe scrappen!

Geschreven door Berthine

Leg de mooiste momenten van het leven vast op een simpele manier!

We horen het vaak: 'ik heb nog zoveel foto's liggen, ik kan dat echt nooit bijwerken!' Het leven is tegenwoordig druk, bijblijven met het scrappen van alle mooie en belangrijke momenten in het leven kan soms lastig zijn. Maar de foto's van die mooie en belangrijke momenten zijn te bijzonder om te bewaren in een schoenendoos. Daarom is er nu het nieuwe scrappen van Simple Stories - een verfrissende simpele aanpak voor het scrappen van belangrijke foto's. Simple Stories is er voor scrappers die hun foto's mooi en stijlvol willen scrappen, maar dan op een simpele, stressloze en snelle manier. Vele scrappers hebben deze nieuwe vorm van scrappen al omarmt, dus wanneer begin jij?

Snel en makkelijk scrappen!
Het Simple Stories scrapbooksysteem is een makkelijke, simpele manier waarmee je terug gaat naar de basis van het scrappen waarbij je de nadruk legt op de foto's en herinneringen. Je zult zien hoe makkelijk het is om mooie, bijzondere scrapbooklay-outs te maken in een paar minuten.

Stap 1
De basis van het Simple Stories scrapbooksysteem zijn de bijzondere basisvormen. De mooi ontworpen basisvormen zijn gedrukt op kwalitatief hoge, dubbelzijdige vellen stevig papier van 30,5 bij 30,5 cm.

Stap 2
Snij of knip de basisvormen op maat om losse elementen te krijgen waarmee je de layout straks opbouwt.
Stap 3
Simple Stories basisvormen zijn er in allerlei soorten en maten, waaronder journaling kaarten, fotomatten, quoteblokken, titels, borders, en pagina-elementen.
Stap 4
Simple Stories basisvormen zijn zo ontworpen dat ze precies in de pageprotectors met vakverdeling passen. Deze pageprotectors zijn er in vele indelingen, waardoor je een gevarieerd album krijgt. Doe de basisvormen met je foto's en eventuele embellishments in de vakken van pageprotector voor snel en makkelijk scrappen. Zo simpel is het!
Stap 5
De speciale pageprotectors passen in de ring albums van We R Memory Keepers en American Crafts, zodat je jouw herinneringen en foto's makkelijk, maar bijzonder mooi, bewaart voor jaren en jaren.
Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe manier van scrappen vinden, dus laat een berichtje achter en geef je mening!

Ga naar de Simple Stories artikelen in de webwinkel.

Meer informatie en gratis downloads vind je op www.creabest.nl/simplestories.html

Ga naar de website van Creabest Scrapbooking
Ga naar de webwinkel van Creabest Scrapbooking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten