woensdag 8 december 2010

Kerstinspiratie!

Geschreven door Berthine

Nog 2 en een halve week en het is kerst. Om helemaal in de kerstsfeer te komen hebben wij voor je het internet afgestruind op zoek naar leuke kerstideeën. Hieronder een lijstje met leuke decoratie en scrapbookvoorbeelden en tutorials:

Dit is het vierde jaar dat Tim Holtz in december 12 tags versiert met zijn speciale technieken en stijl. Bij elke tag legt hij precies uit hoe hij de tag gemaakt heeft, waardoor je zo mee kan doen. Echt een aanrader!De tag van vandaag:

Terre Fry maakte voor JustRite deze kersthanger. Op haar blog uitgebreidde uitleg hoe ze dit gemaakt heeft.

Fione Beckman maakte voor Scrapbook Inspirations dit plaatskaartje en menu in één. Ook maakte ze een bijpassende servetring. Instructies vind je door op de foto te klikken.

Kellie Fortin maakte deze kerstboom van papier. Instructies op haar blog, klik daarvoor op de foto.

Lynne Forsythe maakte voor Simon Says Stamps deze kerstkrans. Persoonlijk vind ik dit erg mooi. Een duidelijke beschrijving vind je op haar blog, klik op de foto.

Dixie van het Dixie DIY blog maakte deze aftelkalender van een mini muffin blik. Ook zij legt helemaal uit hoe je dit kunt maken. Klik op de foto voor de uitleg.

Nog een kerstkrans
Jackie van het blog 'My Basket of Scraps' maakte ook een kerstkrans. Haar instructies vind je op haar blog, klik op de foto.

Shelly Haganman maakte deze kerstballen met foto's erop, zo krijg je een echt persoonlijke kerstboom. Het is vrij makkelijk te maken, uitleg vind je door op de foto te klikken.

Pamela Young maakte voor Rusty Pickle deze kerstster. Op haar blog vind je uitleg hoe ze de bloem gemaakt heeft en een paar close-ups. Klik op de foto om naar haar blog te gaan.

Joy
Pamela Young maakt niet alleen de ster hierboven, ze maakte ook drie leuke hangers met Joy erop. Close-ups van elke hanger vind je op haar blog, klik op de foto.


Materialen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten