dinsdag 14 september 2010

Zaterdag 18 september: Ommen Life! met onze grote najaars demonstratiedag!

Geschreven door Berthine

Met Ommen Life 2010, het grootst opgezette fashion, lifestyle en taste city-evenement ooit in Ommen, zet een ongekend groot aantal ondernemers op zaterdag 18 september een bijzonder spektakel neer.

Ommen Life zal er dit jaar voor zorgen dat Ommen als Fashion&Lifestyle-Stad uitgroeit tot Hét Winkelhart aan de Vecht. Daarbij kunnen bezoekers rekenen op een overvloed aan entertainment, zoals klassieke muziek, showbands, klassieke muziek, jong talent en nog veel meer. Een goed glas bubbels, een zeer professionele modeshow, glamour photoshoots, een heerlijke taart, prachtige amuses of zelfs volledige verwen-arrangementen voor een lage prijs en fantasievolle home-decorations zullen de revue passeren. Ook kinderen worden natuurlijk niet vergeten en actief betrokken bij bijvoorbeeld het GameDome en Glamour4Kids, waarbij kinderen in thema’s als gaming als young&beauty centraal staan. Uw smaak testen, uw huis inrichten, uw tafel versieren of uw partner verrassen met een nieuwe look; bedenk het maar! Ommen heeft het allemaal, voor uzelf en uw kinderen.Alle bedrijven, verenigingen en stichtingen waarbij het hart uitgaat naar kwaliteit, zorg en begrip voor de cliënt zullen u als bezoeker verrassen met hun bijzondere identiteit, zowel op de paviljoens als vanuit hun speciaal aangeklede bedrijven. Ommen Life ontvangt u graag als gast, de entree is natuurlijk gratis.Ommen Life 2010 wordt gehouden in het gehele centrum van Ommen, waarbij drie paviljoens de basis vormen voor de drie thema’s.

Creabest Scrapbooking doet uiteraard mee aan dit mooie evenement. We zijn te vinden in één van de 3 paviljoens met een leuke stand, en in de winkel vieren we deze dag met onze grote najaars demonstratiedag. Je kunt in de winkel demonstraties bekijken met de Copic Markers met airbrush en de nieuwe snijmachine eCraft en meedoen aan een make en take met de nieuwe designables en creatables van Marianne Design. Els Tange, demonstratrice van Ranger (Tim Holtz) en de Scrapkampioen 2010, zal verschillende stempel en inkt technieken laten zien. Daarnaast kun je in de winkel de voorbeelden van de workshops voor komend najaar bekijken en je direct inschrijven. Natuurlijk staan koffie en thee klaar en hebben we ook ranja voor de kinderen.

In de (web)winkel komen de komende dagen veel nieuwe artikelen binnen, die allemaal hun plekje al gevonden zullen hebben aanstaande zaterdag. Hiertussen zitten nieuwe lijnen van BoBunny, Crate Paper en Basic Grey en nieuwe bloemen van Prima Marketing.
Natuurlijk zullen we ook zorgen voor een leuke aanbieding: zaterdag geven we 25% korting op alle ponsen (in de winkel en webwinkel).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten