dinsdag 20 juli 2010

Nieuw! De eCraft van Craftwell!

Met de CHA voor de deur zullen we de komende tijd regelmatig berichten plaatsen van nieuwe artikelen en pre-orders plaatsen, en hier is de eerste!

Leverbaar vanaf midden tot eind augustus - klik hier om naar de artikelen in de webwinkel te gaan en een pre-order te plaatsen

Nieuw: de eCraft van Craftwell!
De eCraft van Craftwell is de nieuwe generatie electronische snijmachines. De eCraft is namelijk de eerste en enige machine die je laat snijden zonder snijmat! De machine is makkelijk te gebruiken, maar heeft ook zeer uitgebreide mogelijkheden. Daardoor is de eCraft ideaal voor iedereen; beginnende en ervaren hobbyisten. De machine is geschikt voor scrapbooking, home decor, papier hobby's, kaarten makers, taarten makers, en nog veel meer. Het unieke design van de eCraft maakt het mogelijk om papier en andere materialen te snijden zonder snijmat. Gebruik de Paper Tray om meerdere vellen tegelijk in te voeren, of gebruik de Roller om materiaal op rollen te snijden tot elke lengte! De eCraft is een dun en lichtgewicht apparaat, waardoor je hem makkelijk meeneemt. Gebruik de machine met of zonder computer, met of zonder stekker (op een batterij). Met de uitgebreide en goedkope designs op SD kaarten, kun je echt alles maken!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Wat de machine bijzonder maakt, is dat je zelf kan bepalen of je met de computer werkt of niet. Er zijn SD Image Cards verkrijgbaar met daarop allerlei designs die je direct, zonder computer, kunt snijden. Met de bijgeleverde software kun je de designs eventueel bewerken en zelf designs ontwerpen. Ook kun je met de software alle lettertypes die je op de computer hebt staan snijden, en SVG bestanden (de bestanden die de Cricut ook snijdt), die je ruimschoots gratis kan vinden op internet.
Meer informatie: http://www.creabest.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten