woensdag 14 juli 2010

Korting op Quickutz stansen en accessoires

Na lang overleg hebben we besloten om te stoppen met de stansen en accessoires van Quickutz. Het laatste jaar levert Quickutz heel slecht. Op dit moment wachten we al 2 maanden op een nieuwe levering, die steeds weer wordt uitgesteld. Dit is erg vervelend voor ons, maar ook zeker voor jullie, onze klanten.

We hebben besloten om voor de stansmachines en stansen over te gaan naar de Big Shot van Sizzix. Sizzix is al jaren een sterk merk in stansen en stansmachines. De Big Shot kan, net als de Epic, alle soorten stansen van alle merken snijden. Daarnaast zijn er erg veel mooie stansen van de Big Shot zelf.

We kunnen lang niet alle stansen van Big Shot kwijt in onze winkel, het zijn er erg veel. Er zal daarom eerst plaats gemaakt moeten worden. Vanaf nu zijn alle Quickutz stansen en accessoires afgeprijst met 25%, dit zal later nog verder oplopen. Bij deze actie geldt op=op, want er zullen dus geen nieuwe stansen van Quickutz binnen komen.

De Big Shot stansmachine en accessoires verwachten wij binnen 2 weken in de winkel te hebben, de stansen zodra er ruimte voor is. Tot die tijd hebben we in de winkel wel een bestelboek liggen met afbeeldingen van alle stansen erin. Je kunt bij ons alle stansen van Cuttlebug, Big Shot, Sizzix, Marianne Design, Joy en Spellbinders bestellen, ze zijn dan (mits leverbaar vanaf de groothandel) na ongeveer 2-3 weken binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten